Een Nederlands bedrijf, gespecialiseerd in met de hand gebouwde gitaarversterkers. Ook onderhouden, repareren en modificeren wij je (gitaar)versterker en andere gitaar "gear".
Daarnaast onderhouden, repareren en modificeren wij ook (elektrische)(bas)gitaren.

Wij onderscheiden ons door snelle service en het kunnen leveren van maatwerk, zowel voor je gitaar als voor je gitaar "gear". Onze jarenlange (gitaar)versterker- en gitaarbouw/reparatie ervaringen hebben ertoe bijgedragen dat we inmiddels een klantenkring hebben opgebouwd waaronder veel professionals van naam.

Single ended amps

Onze gitaarversterkers onderscheiden zich door de aloude en beproefde buizen techniek toe te passen in combinatie met door ons ontwikkelde slimme elektronica circuits en het gebruik van hoogwaardige componenten. Wij betrokken bij onze zoektocht naar de "ultieme sound" ook diverse professionele gitaristen. Met als resultaat dat onze gitaarversterker al op een laag volume een mooi warm "vintage" en "crispy tubesound" produceert. Onze gitaarversterkers zijn dan ook gebaseerd op de best klinkende Single Ended configuraties die bekend staan om veel dynamiek in hun sound.

De vele fantastische gitaar-effect pedalen blijven ook fantastisch klinken over onze versterkers. We hebben met de hulp van diverse beroepsgitaristen een aantal van die mooie effectpedalen getest in combinatie met onze versterkers. Dit gaf een veel subtieler resultaat dan de meeste andere gitaarversterkers, waarbij het geluid vaak a.h.w. wordt "dichtgesmeerd" en als een muur van geluid op je af komt.
We zijn erin geslaagd om Single Ended versterkers van 5 - 18 Watt rms te bouwen die perfect geschikt zijn voor thuisgebruik, in studio's, de kleine podia, maar ook via PA's voor de grote podia en theaters. Onze "tone-stack" is zo goed in de regelen dat onze amps i.c.m PA's fantastisch klinken.

User Quotes

Jim, kun jij "toveren"? Mijn Gibson Howard Roberts Fusion speelt fantastisch!

- Peter Heynen (gitarist oa Karin Bloemen) -

Producten

Bekijk meer

Contact

Visitor address: Gonnetstraat 26, 2011 KA Haarlem
  Postal address:  Tuinstraat 3, 2011 LZ Haarlem
Phone Mobile: +31 (0)6 14 34 04 16