Een Nederlands bedrijf, gespecialiseerd in met de hand gebouwde gitaarversterkers. Ook onderhouden, repareren en modificeren wij je (gitaar)versterker en andere gitaar "gear".
Daarnaast onderhouden, repareren en modificeren wij ook (elektrische)(bas)gitaren.

Wij onderscheiden ons door snelle service en het kunnen leveren van maatwerk, zowel voor je gitaar als voor je gitaar "gear". Onze jarenlange (gitaar)versterker- en gitaarbouw/reparatie ervaringen hebben ertoe bijgedragen dat we inmiddels een klantenkring hebben opgebouwd waaronder veel professionals van naam.

Single ended amps

Onze gitaarversterkers onderscheiden zich door de aloude en beproefde buizen techniek toe te passen in combinatie met door ons ontwikkelde slimme elektronica circuits en het gebruik van hoogwaardige componenten. Wij betrokken bij onze zoektocht naar de "ultieme sound" ook diverse professionele gitaristen. Met als resultaat dat onze gitaarversterker al op een laag volume een mooi warm "vintage" en "crispy tubesound" produceert. Onze gitaarversterkers zijn dan ook gebaseerd op de best klinkende Single Ended configuraties die bekend staan om veel dynamiek in hun sound.

De vele fantastische gitaar-effect pedalen blijven ook fantastisch klinken over onze versterkers. We hebben met de hulp van diverse beroepsgitaristen een aantal van die mooie effectpedalen getest in combinatie met onze versterkers. Dit gaf een veel subtieler resultaat dan de meeste andere gitaarversterkers, waarbij het geluid vaak a.h.w. wordt "dichtgesmeerd" en als een muur van geluid op je af komt.
We zijn erin geslaagd om Single Ended versterkers van 5 - 18 Watt rms te bouwen die perfect geschikt zijn voor thuisgebruik, in studio's, de kleine podia, maar ook via PA's voor de grote podia en theaters. Onze "tone-stack" is zo goed in de regelen dat onze amps i.c.m PA's fantastisch klinken.

User Quotes

Hi Jim, vroeger had je de poppendokter. Af en toe kreeg mijn pop nieuw glanzend haar, het gezicht werd weer bijgeverfd en de armen en beentjes werden weer strak aangetrokken. Dezelfde pop maar toch anders. Ze kon mij weer aankijken en haar stemmetje klonk weer als muziek. Een gelukkig moment. Nu is mijn gitaar bij de gitaardokter geweest en dat is een nog heel veel gelukkiger moment. Alsof je vriendje in therapie geweest is, en we elkaar weer opnieuw moeten leren kennen want geen enkele gewoonte werkt meer. Maar eerlijk gezegd Jim, het is bepaald ontroerend hoe dat instrument mij nu tegemoet komt in het maken van mooie muziek, hij begrijpt mij beter dan ooit, hij is zo gevoelig geworden. Straks gaan we weer naar de Bunker, onze oefenruimte, en dan ja dan, dan doen we het weer. Joe en ik hebben geen beroepscarriere, maar toch spelen musici heel graag met ons. Ze zeggen dat ze dan goed bij hun creatieve bron kunnen komen omdat wij zo vrij zijn. En wat jou betreft, ik dank je uit de grond van mijn hart, het is een echt avontuur om mijn instrument weer te veroveren. Groets van Vanita.

- Vanita Monk -

Producten

Bekijk meer

Contact

Visitor address: Gonnetstraat 26, 2011 KA Haarlem
  Postal address:  Tuinstraat 3, 2011 LZ Haarlem
Phone Mobile: +31 (0)6 14 34 04 16